Gæstebog

Tak fordi du besøger vores hjemmeside. Skriv en hilsen her i gæstebogen ved at klikke på den blå knap. Du kan også indsætte et foto ved din hilsen. Vi hører meget gerne fra vore medlemmer og andre om gode ideer til ture, arrangementer, foredrag, besøg og andet der kan have interesse for Vanløse Kunstforening. Du er naturligvis altid velkommen til at maile, ringe eller skrive til os.

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:

Skrevet af Packers And Movers in Noida, d. 12-07-2017
Packers And Movers in Noida
Skrevet af Packers And Movers in Kolkata, d. 12-07-2017
Packers And Movers in Kolkata
Skrevet af Packers And Movers in Ghaziabad, d. 12-07-2017
Packers And Movers in Ghaziabad
Skrevet af Packers And Movers in delhi, d. 12-07-2017
Packers And Movers in delhi
Skrevet af Packers And Movers in Mumbai, d. 12-07-2017
Packers And Movers in Mumbai
Skrevet af Packers And Movers in Pune, d. 12-07-2017
Packers And Movers in Pune
Skrevet af Packers And Movers in navi mumbai, d. 12-07-2017
Packers And Movers in navi mumbai
Skrevet af kevinluo, d. 15-09-2016
En meget flot hjemmeside.
Skrevet af Lise, d. 08-11-2014
Takker for kigget
Skrevet af Helledie, d. 17-07-2014
Heeejssaa! Tak for kigget :)
Hjemmeside:
Skrevet af Margrethe Ring, d. 05-12-2013
Tak for tilbagemeldingen Freddy.
Jeg har bare tænkt, at programmet/hjemmesiden var medlemsbladet - det er alderen ! altså min.
Det er da en stor mundfuld, både hjemmeside og medlemsblad.
Vi ses - næste gang - Margrethe
Skrevet af Freddy Christianen, d. 05-12-2013
Hej Margrethe. Tak for dit indlæg. Desværre an jeg ikke lave en side, hvor programdelen printes ud i S/H, da det er en skabelon i på 123-hjemmeside vi bruger til vores hjemmeside. Men glæd dig til lige i starten af januar, der kommer vort medlemsblad. Jeg sider lige nu og lægger sidste hånd på bladet. Og det er jo i farver. Glædelig jul og godt nytår.
Skrevet af Margrethe Ring, d. 04-12-2013
Tak for det ny program 2014. Hjemmesiden er helt fin; jeg har med fornøjelse kigget på designet og på alle foto'erne fra "fortiden". Nu til det alvorlige. Forslag: at "fanen" tilmelding, skal hedde Tilmelding/betaling; det er jo indholdet.
Mangler en huskeliste, til når jeg har læst alle programpunkterne - som kan printes i sort/hvid som et 4-ark. Farve-printerpatroner er "ski.. dyre". Listen kunne nederst have en linie med tilmeldings-måderne og betalings-oplysninger. Sendes som mail, måske!
Mange hilsener Margrethe
Skrevet af Margrethe Ring, d. 22-02-2012
Det er en meget flot hjemmeside. Håber at mange vil kigge "ind". Har lige checket gevinsterne til auktion2012. Det er umuligt at vælge favoritten blandt alle de flotte gevinster - og i øvrigt har jeg jo ikke point'er nok ! Glæder mig.
Skrevet af Bjarne, d. 02-03-2011
Super side