Forside

Mette Hansgaard, Galleri H

Galleribesøg:
Kunstnergaden Rørholmsgade
Torsdag den 11. april 2019
kl. 17-19

Fejrer i 2019, 25 års jubilæum. Gadefællesskabet i Rørholmsgade er et fællesskab af selvstændige kunstnere og kunsthåndværkere med eget værksted, galleri eller atelier.

Kunstnergaden blev grundlagt i 1994 og i dag er der 25 individuelle kunstnere, hvis største styrke er et udbud af en bred mangfoldighed af kunstværker, herunder malerier, keramik, mammuttand, smykker, glas, skulpturer, tekstil, tasker m.m.

Det er gadens kunstneres hensigt at give et seriøst bud på kunst og kunsthåndværk. Værksteder, gallerier og atelier er synlige i gadeplan, således at besøgende kan se et repræsentativt udvalg af egne og gæsteudstilleres værker – også udenfor åbningstiderne.

Der er ingen godkendelse eller censur, når den enkelte kunstner etablerer sig i gaden. Det er blot et spørgsmål om at finde et ledigt lokale.

Der er således ingen “rød tråd” i gaden. Med Rørholmsgade er der skabt en unik gade, der er inspirerende at besøge med både veletablerede og nye kunstnere og kunsthåndværkere.

Vi besøger en række af gallerierne og får en snak med den enkelte kunstner og der bydes også på et glas og lidt snack undervejs på rundturen.

Mødested:              Hjørnet af Rørholmsgade og Øster Søgade
Mødetidspunkt:      Kl. 16.45
Varighed:               2 time
Rundviser:             Guide fra Rørholmsgade
Pris:                        Medl./gæst kr. 100,-/120,-
Tilmelding:             Senest 1. april 2019
Hjemmeside:          https://www.roerholmsgade.com/

Tilmelding:             freddy.vanlose@gmail.com  eller telefon 40 15 45 95